Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/customer/www/kt2.c101723.eu/public_html/includes/menu.inc on line 2404
Symptomer på grund af skimmelsvamp | kirketrivsel.dk Skip to main content
Tilbage til forsiden

Symptomer på grund af skimmelsvamp | kirketrivsel.dk

Det skal menighedsrådet gøre

Hvis der opstår mistanke om skimmelsvamp i kirken eller tilhørende bygninger, skal der straks gives besked til menighedsrådet.

Kontakt menighedsrådet

Menighedsrådets rolle

Kirkefunktionærerne skal rette henvendelse til deres arbejdsmiljøorganisation eller til kontaktpersonen, som bringer det videre til menighedsrådet.

Hvis der er tale om akutte forhold, skal der gribes ind hurtigt, og det kan være nødvendigt at stoppe for brug af bygningen. Hvis det handler om skimmelsvamp i orglet, skal der stoppes for brug af orglet, eller kirken skal lukkes.

-
Yderligere info

Yderligere info

Præster og kirkefunktionærer ansat ved kirken er typisk de personer, der først får mistanke om, at der kan være skimmelsvamp i kirken, da de ofte opholder sig i kirken længere tid ad gangen.

   Præsten/præsterne og kirkefunktionærerne tager det op i menighedsrådet og retter henvendelse til deres arbejdsmiljøorganisation, som bringer det videre til menighedsrådet.

+